Vælg en side

Restalyne Læber – Din Guide til Restalyne Behandling

Hvis du går og drømmer om større og mere fyldige læber, og kunne tænke dig at vide mere om restylane behandling, kan du finde informationer om eksempelvis priser og bivirkninger i denne artikel.

Hvad er Restalyne?

Restylane er et ikke-kirurgisk indgreb, men derimod en ikke-permanent filler/”væske” der bliver sprøjtet ind i huden. Altså et naturligt alternativ til permanente lip fillers som fx botox – forskellen på de to kommer vi ind på senere. Restylane er et stof, der hovedsageligt består af fyldstoffet – hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et sukkerstof, der findes naturligt i vores krop, men koncentrationen af stoffet formindskes med alderen. Hyaluronsyren findes i hudens bindevæv hvor den binder væsken i huden for at give fylde, et blødere udtryk og elasticitet. Restylane behandling virker således at det binder væske og collagene fibre, og giver fylde til dybe furer i huden. En alternativ er Juvederm

Hvordan foregår behandlingen?

En restylane behandling starter med at huden desinficeres grundigt. Restylanen bliver sprøjtet ind i huden, og afhængigt af hvad der skal korrigeres lægger man en tynd nål helt overfladisk i huden (for eksempel til fine rynker) eller dybere helt ned til knoglen (dybe furer eller kindben). I løbet af behandlingen sprøjtes restylanen ind af flere små omgange mens man masserer huden for at fordele stoffet jævn på det ønskede område.

Hvilken restalyne klinik anbefaler i?

Denne form for kosmetiske behandlinger bliver mere og mere normalt blandt danskerne og der er et hav af klinikker landet over, der tilbyder behandlinger med restylane og botox. En af landets førende klinikker inden for netop dette er CeriX. CeriX har klinikker både på Sjælland og i Jylland og har mange dygtige kirurger og konsulenter ansat, der alle har mange års erfaring og er mere end rigeligt kompetente når de kommer til restylane behandlinger af læber, kindben, udglatning af rynker og meget mere. Det er enormt vigtigt, når du leder efter private behandlere og kirurger at du sikrer dig, de har de nødvendige tilladelser, certificeringer osv. for at foretage denne type behandlinger. Hos CeriX skal du ikke bekymre dig om dette. De har dig og din sikkerhed i fokus og efterlever altid Styrelsen for Patientsikkerheds regler inden for feltet. De er nok de bedste til Restylane i København.

Hvis du er førstegangskunde kan du få en gratis konsultation hvor i kan tale om restylane bivirkninger, hvad der netop er dit ønske og dit behov, samt restylane pris. Ud over en forudgående konsultation vil der 2-4 uger efter din behandling være en kontrol for at sikre det bedste resultat for dig. Kontrollen er gratis.

Hvilken restalyne bivirkninger er der? 

Eftersom restylane er en ikke-permanent filler bestående af det naturlige fyldstof, hyaluronsyre, er der ganske få restylane bivirkninger forbundet med behandlinger som eksempelvis restylane læbe. Hyaluronsyren, der bruges i forbindelse med restylane behandlinger er ikke animalsk. Dette betyder at der er en næsten ikkeeksisterende risiko for allergiske reaktioner eller overfølsomhed forbundet med denne type behandling. Du vil med høj sandsynlighed opleve hævelse og rødmen efter behandlingen, og muligvis en anelse ømhed på det behandlede område.  

 

restalyne

Hvor længe holder restalyne?

En behandling med restylane filler er ikke-permanent og holder typisk op til 6 måneder. Effekten af eksempelvis restylane læber fortager sig afhængigt af patientens udgangspunkt og hvilke type restylane, der er brugt.

Hvad skal jeg holde øje med når jeg vælge klinik?

Selvom der ikke er tale om kirurgiske indgreb, er det stadig enormt vigtigt at have klinikkens standarder for øje – se evt. tidligere anmeldelser eller billeder af tidligere kunder. Du bør undersøge at din behandlinger har alle de nødvendige certificeringer og kvalifikationer for at foretage restylane behandlinger. Derudover har restylane pris naturligvis også noget at skulle have sagt. Det vigtigste er at bruge din sunde fornuft.

Hvad er forskellen mellem Restalyne og Botox?

Fælles for både botox og restylane er at begge er ikke-kirurgiske indgreb og at de begge bliver sprøjtet ind. Som nævnt tidligere består restylane filler af hyaluronsyre, et naturligt stof, der binder væsken i huden til collagene fibre og på den måde ”glatter” huden ud of fjerner små fordybninger i huden eksempelvis ”surmule-rynkerne” fra næsen og ned til mundvigen. Botox derimod består af en mikro-dosis nervegift, der altså går ind og lammer musklerne i ansigtet. Derfor findes der færre restylane bivirkninger sammenlignet med botox. Hvor restylane filler sprøjtes ind i huden sprøjtes botox direkte ind i musklen for at blokere for nervesignalerne.

Derfor bruges de to typer behandlinger også vidt forskelligt. Restylane bruges oftest til at fylde ansigtet ud, der hvor det med året har tabt lidt fylde. Eksempelvis til at glatte rynkerne ud – både de dybe og de overfladiske, og samtidig til at give fylde til for eksempel kindben eller restylane læber.

Hvis du er i tvivl om, hvilken type behandling, der passer til dine behov kan du booke en konsultation hos en kirurg og sammensætte den rigtige behandling for dig.

 

Gør det ondt?

Uden lokalbedøvelse vil det unægteligt være en smertefuld behandling. Hos langt de fleste klinikker anvender de stoffer, som er tilsat lokalbedøvelse til at dulme noget at smerten eksempelvis hvis du skal have lavet restylane læber. Du vil stadig mærke stik og svien og restylane er mere smertefuldt end botox.

restalyne læber