Vælg en side

Juvéderm Filler Pris – Din Guide til Juvéderm Behandling

På denne side kan du læse om mulighederne for større, fyldigere læber, lækre, markerede kindben og en smuk og glat hud med juvederm filler.

Hvad koster Juvederm filler i læberne?

Juvederm priser starter fra 2.000 kr. Dog kan præcise priser kun gives hvis du taler med en specialist. Bliv ringet op ved at udfylde denne formular, så får du at vide nøjagtigt hvor meget din Juvederm behandling kommer til at koste dig.

 

Vi guider dig igennem hvilke overvejelser du bør gør dig i forbindelse med valg af juvederm eller restylane og juvederm priser.

Hvad er Juvéderm?

Juvederm går under fællesbetegnelsen ”fillers” og bruges meget populært af mennesker verden over, der naturligt ønsker at opnå mere fylde i ansigtet. Om det er i læber, kindben eller for at give huden et boost og glatte rynkerne ud. Juvederm filler består af vand og hyaluronsyre. Det er et sukkerkompleks, der produceres naturligt i hud og brusk hos mennesker og dyr. Dets funktion er at give fylde i hudens netværk af kollagen- og elastintråde, da det har evnen til at binde vand. Noget der udover at give volumen også fugter huden indefra.  

Der findes flere typer af juvederm filler: Volbella, Volift, Voluma og Ultra 3.

Hvad er forskellen på juvederm Volift, Voluma, Volite, Ultra 3 og Volbella?

Hver af de ovennævnte fillertyper har sin helt unikke formel, der bruges bestemte områder i ansigtet. For eksempel er Juvederm Volift og Juvederm Volbella gode til at give fyldige læber mens Juvederm Voluma har den perfekte formel til at give fylde til kindben og marionet linje (linjen fra mundvigen ned til hagen). Ulta 3 bruges ofte til de fine linjer i ansigtet omkring næse og mund. Ens for alle typer juvederm filler er, at de bruges til at forskønne det nedre ansigt.

Hvilken juvéderm klinik anbefaler i?

En af landets førende klinikker inden for denne type af kosmetiske behandlinger er CeriX. CeriX har klinikker i hele landet med mange dygtige behandlere og konsulenter, der kan vejlede og rådgive dig, og være med til at gøre din drøm til virkelighed. De udfører behandlinger både med restylane og juvederm og har mange års erfaring i branchen. Hvis du går og drømmer om juvederm læber, kan du bestille tid til en gratis og uforpligtigende konsultation i dag. Klinikken går op i deres patienters sikkerhed og følger derfor altid Styrelsen for Patientsikkerheds regler når det kommer til kostmetiske behandlinger. Det betyder at du som patient er garanteret mindst én forudgående konsultation samt en opfølgende kontrol 2-4 uger efter din behandling, for at sikre din tilfredshed. De er nok den bedste til Juvederm i København.

Udover kyndigt og erfarent personale, har CeriX også gode og konkurrencedygtige juvederm priser på deres behandlinger.

Hvilken juvéderm bivirkninger er der? 

I og med denne type behandling foregår med det naturlige stof hyaluronsyre og vand, er der ikke mange juvederm bivirkninger forbundet med behandlingen. Stoffet bliver sprøjtet ind med en kanyle hvilket kan forårsage ubehag og blå mærker og hævelse i dagene efter behandlingen. Smerten og ubehaget vil aftage efter et par dage.

.

juvéderm

Hvor længe holder juvéderm?

Juvederm er en ikke-permanent læbe filler. Det betyder at den over tid mister sin effekt, fordi kroppen langsomt absorberer det naturlige stof som hyaluronsyre er. Udover at det er forskelligt fra person til person hvordan stoffet optages og nedbrydes, har det betydning for holdbarhedseffekten i hvilken del af ansigtet, man har anvendt Juvederm. I områder med meget bevægelse, eksempelvis læberne vil effekten aftage hurtigere end dele af ansigtet med mindre bevægelse. Det er svært at sige med sikkerhed, men juvederm læber vil måske holde et sted mellem 6-10 måneder, mens en behandling under huden vil holde 12-18 måneder. Erfaring viser at opfølgende behandlinger forlænger holdbarheden af juvederm.

Hvad skal jeg holde øje med når jeg vælge klinik?

Juvederm filler er ikke et kirurgisk indgreb men et kosmetisk indgreb. Og det gælder, som med så meget andet, at man skal bruge sin sunde fornuft når man leder efter en klinik til at foretage denne type behandling. Juvederm priser, erfaring og kvalificeret personale er nogen af de ting, man bør have for øje når man kigger efter klinikker. Man kan også læse erfaringer og anmeldelser fra tidligere patienter og se billeder af resultater.

Skal jeg vælge juvederm eller restylane?

Om det rigtige valg for dig er juvederm eller restylane kommer an på hvad dit nøjagtige ønske er. Fælles for dem begge er, at de er ikke-permanente fillers, hvilket betyder at effekten med tiden vil aftage. Begge typer fillers bruges til at give form og fylde til ansigtet, det kan eksempelvis være konturer i ansigtet, større og mere fyldige læber eller til at udligne linjer omkring øjne, næse og mund.

Juvederm bruges særligt til læber, kindben og marionet linje, hvorimod restylane har de helt rigtige egenskaber til at give huden et boost og give den fylde. Udover at være navnet på et stof, er Juvederm også et af verdens mest populære brands når de kommer til fillers. Og som nævnt tidligere findes der flere formler af Juvederm, som er særligt gode til forskelige dele af ansigtet.

En anden ting, der er værd at have med i overvejelserne er forskellen på juvederm priser og restylane priser.

Gør det ondt?

Behandlingen med juvederm, eksempelvis juvederm læber, medfører minimal smerte men enorm effekt. Stoffet bliver sprøjtet ind med kanyle som svier og strammer en anelse, men det er hurtigt overstået. I dagene efter behandlingen vil de fleste opleve en smule hævelse, rødmen og ømhed men det fortager sig hurtigt.

Juvederm Pris

juvederm