Vælg en side

Læbeforstørrelse København – Restalyne og Juvederm

LIP FILLERS KØBENHAVN: Læbeforstørrelse i København bliver mere og mere populært og samtidigt mere og mere almindelige blandt danskerne. Her kigger vi på hvad vi mener er Københavns bedste læbeforstørrelse klinik. 

lip fillers københavn

Behandlingsformer – lip fillers København

Klinikkerne skyder op landet over og tilbyder et hav af forskellige, forskønnende behandlinger. Den bedste og mest professionelle klinik finder du i København K. På denne side kan du læse om forskellige typer af læbeforstørrelse København, hvilke behandlinger klinikkerne ellers tilbyder, fordele og ulemper og hvad du skal være opmærksom på, hvis du selv overvejer lip fillers København.

Førende inden for læbeforstørrelse og kosmetiske behandlinger i Danmark er CeriX klinikken. Klinikken har filialer i København, Hellerup, Odense og Aalborg og stiller altid, uanset hvor i landet, med det bedste, mest erfarne og professionelle personale. Klinikken tilbyder forskellige typer behandling, og finder i samråd med dig, den løsning der er bedst til dig og dit ønske. Mest populære er behandlinger med juvederm og restylane.

juvederm københavn

Services læbeforstørrelse københavn

Restylane København

På klinikken i København kan du få behandling med den populære behandlingsmetode – restylane. Behandling med restylane er et ikke-kirurgisk indgreb men betegnes derimod som en ikke-permanent filler – en væske, der injiceres i huden for at give naturligt fylde. Eksempelvis i læber, kindben eller til at udglatte rynker og fine linjer. Restylane består primært af hyaluronsyre – et naturligt sukkerstof, der findes i vores hud og brusk, men koncentrationen af stoffet formindskes med alderen. Hyaluronsyren findes i hudens bindevæv hvor den binder væsken i huden for at give fylde, et blødere udtryk og elasticitet.

Juvederm København

På klinikken i København kan du få behandling med den populære behandlingsmetode – juvederm. Juvederm går ligesom restylane under fællesbetegnelsen ”fillers”, og er en ikke-permanent filler, hvilket vil sige at behandlingen over tiden mister effekten i det stoffet absorberes af kroppen. Juvederm består af hyaluronsyre og vand – en naturlig blanding af stoffer, der findes naturligt i huden hos mennesker og dyr. Hyaluronsyren har den egenskab at binde vand og kan dermed give fylde til hudens net af kollagen- og elastintråde. Behandling med juvederm giver fylde og fugter huden indefra.

Der findes flere typer behandlingsformer med juvederm og de bruges i forskellige områder, da deres formler er anderledes sammensat afhængigt af den ønskede effekt. Der findes Volbella, Volift, Voluma og Ultra 3.

hvad er det rigtige for mig?

Juvederm København og restylane København er begge ikke-permanente fillers. Om du skal have behandling med juvederm eller restylane afhænger af flere faktorer: hvilket område skal behandlingen foretages, hvad er dit specifikke ønske, og hvordan er hudens elasticitet i dette område.

Den nemmeste måde at finde frem til den rigtige løsning for dig, er i samråd med klinikkens erfarne og professionelle personale. Ud fra deres ekspertise og dit ønske finder de den helt rigtige behandling til dig – om du ønsker store, flotte læber, mere markerede kindben eller om du ønsker at jævne nogle af de fine linjer omkring mund eller øjne.

læbeforstørrelse københavn
restylane københavn

Kontakt

Kontakt klinikken til en uforpligtende konsultation og find ud af, hvad der en den rigtige løsning for dig, hvis du går og drømmer om større og mere fyldige læber.

TLF.: +45 61 61 61 17

E-mail: info@cerix.dk