Vælg en side

Ultherapy virker det? Priser, tilbud, og erfaringer

Ultherapy er en form for ultralydsbehandling, der går ind og stimulerer hudens dybe, underliggende lag, hvilket gavner hudens naturlige evne til at danne ny, frisk kollagen.

Hvad koster Ultherapy?

Ultherapy pris afhænger af antallet af behandlinger, du aftaler i samråd med din behandler på klinikken i forhold til dine ønsker og behov, de start fra 500 kr. Dog kan præcise priser kun gives hvis du taler med en specialist. Bliv ringet op ved at udfylde denne formular, så får du at vide nøjagtigt hvor meget din Ultherapy behandling kommer til at koste dig.

Hvad er Ultherapy?

Varmen og energien fra ultralydsbehandlingen varmer hudens underliggende lag, hvilket udover at danne ny og frisk kollagen også er med til at styrke de svage kollagen fibre, der med årene gør huden slap.

Man kan sammenligne kollagen fibre med elastikker i huden. Med alderen bliver fibrene svækkede, hvilket får huden til at blive slap. Bliver fibrene stimuleret og styrket, trækker fibrene sig sammen og strammer huden op. Med andre ord, hjælper man med ultherapy behandlingsmetoden sin hud til at stramme sig selv op.

Ultherapy virker det for alle?

I de fleste tilfælde vil klinikken tilbyde en forundersøgelse, hvor I taler om netop dine ønsker og behov, laver en forventningsafstemning og fastlægger et behandlingsforløb, der passer til dig. Antallet af behandlinger afhænger typisk af alder, hudkvalitet og området, du ønsker at få behandlet. Ultherapy pris afhænger af antallet af behandlinger.

Ultherapy virker det på hele kroppen?

Ultherapy behandlingsmetoden har en særlig scanningsteknik, der gør det muligt at behandle et meget præcist område. Det gør ultherapy til en foretrukken behandlingsmetode, der er velegnet til at løfte og opstramme huden flere forskellige steder på kroppen og i ansigtet. De mest veldokumentere resultater med ultherapy har været på:

  • Kæbelinje
  • Hals og hage
  • Bryn om området omkring øjnene
  • Dekolletage og brystområdet

Ultherapy virker det og er det sikkert?

Den særlige maskine, der bruges til denne form for ultralydsbehandling, er den eneste på markedet, der har fået FDA-godkendelse. FDA (Food and Drugs Administration) er den ledende, globale sikkerhedsstandard for godkendelse af lægemidler og medicinsk udstyr, der er med til at sikre behandlingseffekt samt patientsikkerhed.

 

Ultherapy-maskinen sikrer, med sin scanningsfunktion og ultralydsbillede, at behandlerne hele tiden er i stand til, meget nøjagtigt, at se hvilke hudlag der behandles. Dette gør ultherapy metoden til en af de sikreste behandlingsmetoder på markedet. Den er ideel, hvis du ønsker at opstramme din hud uden at ty til anden form for kirurgiske behandlingsmetoder såsom botox og fillers.

ultherapy priser

Ultherapy København

Flere og flere klinikker landet over, og særligt i Københavnsområdet, tilbyder behandling med ultherapy-maskinen. Behandlere og patienter roser behandlingsmetoden dels fordi den ingen ”down time” har efter behandlingen. Det betyder med andre ord, at du kan fortsætte din dag som normalt efter en behandling – ingen hævelse eller rødme eller anden form for restitutionstid. Om folk oplever smerte i forbindelse med behandlingen er meget forskelligt fra person til person. De fleste oplever blot en form for ”prikken” og varme i huden. En behandling med ultherapy tager typisk mellem 30 og 90 minutter afhængigt af hvor stort et område, der skal behandles.

Ultherapy erfaringer

Ultherapy er en anerkendt behandlingsmetode, og flere og flere klinkker landet over har erfaringer med denne. CeriX Medical Aesthetic Clinic, der blandt andet har klinikker i Aalborg, Odense, København og Hellerup, har uddannede og certificerede behandlere med ultherapy erfaringer. Klinikken, der tilbyder ultherapy København, benytter det nyeste og mest avancerede udstyr på markedet.

Et særligt ultherapy tilbud og fordel hos CeriX er, at du udelukkende betaler for den mængde Vistabel/Azzalure, de anvender til din behandling. Det vil sige, at hvis det ønskede område ikke har så meget ’aktivitet’, anvender de mindre mængder, og du betaler derfor mindre. Ved regelmæssig behandling bliver der fra gang til gang, som oftest, anvendt mindre, så du også ender med at betale mindre og mindre.

Ultherapy pris

Ultherapy pris afhænger af antallet af behandlinger, du aftaler i samråd med din behandler på klinikken i forhold til dine ønsker og behov. Hos CeriX varierer ultherapy pris fra 500 kroner for behandling af ”rygerynker” til 2000 kroner for behandling af såkaldte ”bekymringsrynker” også kaldet glabella.

Hos CeriX kan du benytte dig af et ultherapy tilbud – mængdebetaling ved rynkebehandlinger, hvilket er en fordel for langt de fleste. Det betyder at maks. pris for behandling af ét område er 2000 kroner og maks. pris for behandling af fire områder er 4200 kroner.

ultherapy erfaringer