Vælg en side

Profhilo behandling, priser, og erfaringer. Hvad er Profhilo?

Profhilo behandling er en ny-udviklet og anerkendt metode til at komme ”kalkun-huden” til livs. Huden i ansigtet, på halsen og den løse hud ved armhulen er særdeles velegnet til denne behandlingsmetode.

Hvad koster en Profhilo behandling?

Profhilo priser starter fra 4.000 kr. Dog kan præcise priser kun gives hvis du taler med en specialist. Bliv ringet op ved at udfylde denne formular, så får du at vide nøjagtigt hvor meget din Profhilo behandling kommer til at koste dig.

Hvad er Profhilo?

Profhilo er hverken filler eller skinbooster. Profhilo behandling er en ny og innovativ behandlingsmetode, der effektivt modvirker tab af hudens elasticitet på eksempelvis ”kalkun-huden” på halsen ved at stimulere hudens naturlige depoter af hyaluronsyre, kollagen og elastin. Mere specifikt er profhilo stabiliseret hyaluronsyre, som er udviklet med den nye NAHYCO-teknologi. I og med profhilo har den højeste koncentration af hyaluronsyre på markedet, er denne behandlingsform ideel til at skabe en naturlig, foryngende effekt af huden, samtidig med kroppens naturlige evne til produktion forstærkes.

Profhilo behandling

Behandlingen består af punktvis injektion af profhilo. Antallet af injektioner afhænger af det ønskede behandlingsområde, samt det ønske og behov du, i samråd med din behandlinger, er nået frem til. Den effektive og innovative stabiliserings- og injektionsteknik betyder at profhilo virker ”selv-nivellerende” og selv søger at udjævne områder med løst og kreppet hud. Derved er du sikret et glat og naturligt resultat. Profhilo priser afhænger af den mængde profhilo, der er nødvendig til lige netop din hud og det område, du ønsker behandlet.

Hvordan virker profhilo?

Profhilo virker dels ved at

  • Genopfylde hudens hyaluronsyredepoter
  • Stimulere hudens egne fedt- og bindevævsceller
  • Øge bindevævscellernes egenproduktion af hyaluronsyre, kollegen og elastiske fibre

Efter behandlingen

Profhilo behandling har en minimal ”down time”. Det er muligt at fortsætte dagens gøremål som planlagt, men man skal være forberedt på lettere rødmen og små buler ved de injicerede punkter i 12-24 timer efter behandlingen.

profhilo

Hvor længe holder en profhilo behandling?

Profhilo trænger ind i huden umiddelbart efter behandlingen og fire uger frem. Normalt vil man fire uger efter behandlingen kunne se de første resultater, og fire uger efter anden behandling, vil man se de endelige resultater.

Tre faktorer spiller ind på behandlingens holdbarhed – alder, område og hudens tilstand. I de fleste tilfælde, anbefales det at behandlingen vedligeholdes en gang hver 6. eller 12. måned.

Profhilo erfaringer

Profhilo er en ny, innovativ behandlingsmetode, der vinder indpas på flere og flere klinkker landet over. CeriX Medical Aesthetic Clinic, der blandt andet har klinikker i Aalborg, Odense, København og Hellerup, har uddannede og certificerede behandlere med profhilo erfaring. Klinikken benytter det nyeste og mest avancerede udstyr på markedet, og personalet gør en dyd ud af at behandlingerne afspejler et harmonisk og naturligt udseende.

Profhilo priser

Profhilo priser vil naturligvis variere fra klinik til klinik, og det anbefales at du i samråd med din behandler aftaler et behandlingsforløb med det antal behandlinger, der vil være passende til dine ønsker og behov. Hos CeriX er prisen for en profhilo behandling 4.500 kroner og prisen for to behandlinger er 7.000 kroner.

Er Profhilo anerkendt?

I 2018 vandt profhilo The Aesthetic Award som årets mest innovative behandlingsform. Profhilo behandlingsmetoden anses for at være en ”bio-stimulator”, eftersom profhilo booster hudens naturlige evne til at producere store mængder af kollegaen og elastin, hvilket strammer huden op og udglatter rynker.

Med alderen mister huden sin elasticitet i og med hudens naturlige produktion af kollagen falder. Samtidig mindskes mængden af det naturlige stof, hyaluronsyre, der alt sammen resulterer i at huden bliver mindre spændstig. Hyaluronsyre er et naturligt stof, der findes i hudens bindevæv – eksempelvis huden, og sørger blandt andet for at binde vand i huden og udfylde rummet mellem bindevævets øvrige molekyler (herunder kollagen og elastin). Denne form for behandling anbefales for folk fra 30 år og op. Da vi alle regenerer vores celler i løbet af vores levetid, er en profhilo behandling dog aldrig spildt.

profhilo priser