Vælg en side

Hyaluronsyre serum, Creme og Tabletter oversigt

Skønhed er subjektiv, men der er overvejende enighed om at store og fyldige læber er et attraktivt træk. Går du og drømmer om smukkere og mere fyldige læber, men er ikke tilbøjelig til at ty til kosmetiske indgreb for at nå dertil, kan du i denne guide finde løsninger såsom serum med hyaluronsyre, hyaluronsyre creme og hyaluronsyre tabletter for at opnå et fyldigere look. Hvad er hyaluronsyre tænker du måske? Det kan du også få svar på i denne artikel.

Restalyne Behandling

hyaluronsyre læber

Behandling med restylane er behandling med en ikke-permanent filler, der injiceres enten overfladisk eller dybt i huden afhængig af hvilken type behandling, der er tale om. Restylane behandling foregår med det naturlige stof hyaluronsyre, der med tiden absorberes af kroppen. Derfor er det altså en ikke-permanent løsning.

 

Anbefalet klinik:

 

 

Juvederm Behandling

hyaluronsyre serum

Behandling med juvederm, foregår ligesom med restylane behandling, med en ikke-permanent filler. Behandlingen med Juvederm filler foregår med hyaluronsyre og vand, og ligesom restylane vil effekten med tiden aftage. Om du skal vælge restylane eller juvederm kommer an på dit ønske og behov.

 

Anbefalet klinik:

 

 

Dior: Lip Maximizer med hyaluronsyre

serum med hyaluronsyre

Lip Maximizer med hyaluronsyre fra Dior er en genial løsning til dig der ønsker en forstørrende effekt på dine læber uden at ty til kosmetiske indgreb. Denne gloss hyaluronsyre læber leverer en ægte læbeforstørrende effekt og har langvarig og øjeblikkelig virkning. Formlen indeholder sfærer af hyaluronsyre til hydrering og forstørrende effekt.

Vurdering: 6 ud af 10

Fåes også hos:

 • Matas
 • Sephora 
 • Magasin

 

 

Helene Rubinstein: Re-Plasty Pro Filler

hyaluronsyre creme

Re-Plasty Pro Filler fra Helena Rubinstein indeholder lette og udglattende ingredienser, der giver huden fornyet glød og udglatter små, synlige linjer. Den er et supergodt alternativ til dig, der ønsker at udglatte og give et frisk boost til din hud, men ikke nødvendigvis behøver kosmetisk behandling. Den er ideel til hyaluronsyre læber og til området omkring øjnene. I 2015 var denne serum nomineret til en pris ved Danish Beauty Awards.

Vurdering: 9 ud af 10

Fåes også hos:

 • Matas
 • Helenarubinstein.com

 

 

Silk’N: Hyaluronsyre Serum

hvad er hyaluronsyre

Denne serum med hyaluronsyre fra Silk’n er et godt og økonomisk alternativ til kosmetiske behandlinger eller nogle af de dyrere hyaluronsyre serum og hyaluronsyre creme. Denne serums sammensætning af ingredienser, heriblandt hyaluronsyre, er med til at fugte huden indefra og give glød og et ungdommeligt look. Der findes flere produkter i serien, der kan bidrage til et bedre resultat.

Vurdering: 5 ud af 10

Fåes også hos:

 • Matas
 • Skincare

 

 

https://www.matas.dk/silkn-hyaluronic-serum

Odacité Night Time Antioxidants Repair Serum

hyaluronsyre

Denne natcreme med hyaluronsyre serum fra Odacité har en høj koncentration af friske og foryngende ingredienser, der arbejder mens du sover. Den er god til alle hudtyper og den unikke formel maksimerer hudens naturlige foryngelsesproces henover natten. Hyaluronsyre serum hydrerer huden og udligner fine rynker.

Vurdering: 8 ud af 10.

Fåes også hos:

 

Evolve Organic Beauty Superfood 360 Serum

Denne ansigtsserum fra Evolve Organic Beauty er naturlig, vegansk og miljøvenlig. Den indeholder naturlige ingredienser, der er med til at blødgøre og fugte din hud og give den et foryngende boost. Denne økologiske serum beskytter huden, har en anti-aging virkning og modvirker pigmentforandringer. Den er det perfekte valg til dig, der går op i økologi og velfærd.

Vurdering: 7 ud af 10

Fåes også hos:

 • Evolvebeauty.com
 • Ecco-verde.com

PESTLE & MORTAR: Pure Hyaluronic Serum

Pure Hyaluronic serum fra Pestle & Mortar har den perfekte blanding af hyaluronsyre serum, E-vitaminer og en masse andre foryngende ingredienser, der fugter og blødgører huden samtidig med, den giver et lækkert og glat resultat. Serummet absorberes hurtigt og efterladen huden med en sund glød, fylde og udstråling.

Vurdering: 8 ud af 10.

APOT.CARE: Pure Serum Hyaluronic

Pure Serum Hyaluronic fra Apot.care har den højest anbefalede koncentration af hyaluronsyre, der anbefales af dermatologer for at opnå maksimal effekt på huden. Med tre forskellige typer af hyaluronsyre, arbejder denne serum i flere af hudens lag, der giver et smukt og nærmest øjeblikkeligt resultat i forhold til udglatning af rynker og fine linjer.  

Vurdering: 7 ud af 10.

THE ORGANIC PHARMACY: Hyaluronic Acid Serum

Hyaluronic Acid Serum

Denne serum fra the Organic Pharmacy er 95% organisk fremstillet. Dens nøje bestemte formel, der består af hyaluronsyre, grapefrugtolie og troldhassel booster huden med fugt mens den giver fylde og skjuler hudens fine linjer og rynker. Dertil fremmer den hudens naturlige produktion af kollagen, der er med til at gøre huden fast og spændstig.

Vurdering: 6 ud af 10.

Fåes også hos:

 

 • Magasin
 • Theorganicpharmacy.com

https://www.magasin.dk/hyaluronic-acid-serum/VA04879643-00000001_061.html

SARDKOPENHAGEN: Hyaluron Boost Serum No. 3

Denne hyaluronsyre serum fra Sard Kopenhagen har et højt indhold af fermenteret og plantebaseret hyaluronsyre, mandelolie og C-vitaminer. En blanding, der er mere koncentreret end almindelig hyaluronsyre. Den assisterer huden i dens naturlige produktion af kollagen, der er med til at opretholde hudens struktur og gøre den fast. I 2018 var denne serum nomineret til en pris ved Danish Beauty Awards.

Vurdering: 9 ud af 10.

Fåes også hos:

 

 • Matas
 • Sard Kopenhagen 
 • Webapotektet.dk

https://www.matas.dk/sard-hyaluron-boost-serun—no-3-30-ml

LANCÔME L’absolu Rouge

Få en nærmest kosmetisk effekt på dine læber i løbet af få sekunder ved at påføre LANCÔMEs L’absolu Rouge læbestift, der findes i 44 forskellige nuancer. Den ikoniske læbestifts silkebløde og beskyttende formel indeholder hyaluronsyre og nærende proteiner, der er med til at give et fyldigt look til dine læber, og sørger for at dine læber ikke mister sin form og fyldighed.

Vurdering: 5 ud af 10.

Fåes også hos:

 

 • Matas
 • Sephora

https://www.matas.dk/lancome-absolu-rouge-cream-202

NEW NORDIC Skin Care™: Hyaluronshot 10 ampuller

hyaluronsyre tabletter

New Nordic Skin Care har udviklet diverse kosttilskud, blandt andet hyaluronsyre tabletter og drikke ampuller med hyaluronsyre til at booste og give din hud fugt indefra. Denne formel indeholder også C-vitaminer og havtorn, der sammen med hyaluronsyren bidrager til at holde din hud sund og ung og booster kroppens naturlige produktion af kollagen, der er med til at holde huden sund og spændstig.

Vurdering: 7 ud af 10.

hvad er hyaluronsyre?

Måske er hele denne verden ny for dig og du tænker ”hvad er hyaluronsyre?”, men fortvivl ej! Her kommer en forklaring og en oversigt over hvilke fordele denne naturlige syre indeholder. Der findes hyaluronsyre creme, hyaluronsyre serum og hyaluronsyre tabletter, hvis man ikke er til den invasive kosmetiske metode; restylane og juvederm, hvor hyaluronsyren injiceres direkte i huden. Hyaluronsyre findes naturligt i vores hud, men forskning viser at produktionen af dette stof med alderen bliver mindre. Mangel på hyaluronsyre afspejles i form af tør og slap hudstruktur og fine linjer. Noget der altid sker med alderen. Hyaluronsyre giver fylde i hudens netværk af kollagen- og elastintråde, der har evnen til at binde væske – dette er med til at styrke hudens elasticitet, der får den til at virke yngre og glattere.  Her er blot nogle af de mange fordele hyaluronsyre indeholder, og som du kan opnå ved at anvende de ovennævnte produkter.

 • Foryngende effekt
 • Frisk glød
 • Sund hud
 • Fyldige læber
 • Reducering af fine linjer
 • Glat og ensartet hud 

Makeup Artist

Maria Noor

Maria Noor er uddannet frisør, makeup artist og stylist siden 2010. Hun tog sin uddannelse i London og har siden arbejdet som professionel makeup artist i både ind- og udland. Hun har erfaring med hyaluronsyre og fortæller at produkterne er fast inventar hos makeup artister verden over.

”Hvad er hyaluronsyre?” tænkte jeg. Nu kan jeg ikke leve uden min hyaluronsyre serum fra Sard Kopenhagen.

Jeg var træt af mine ”smilerynker” og ville gerne forblive ung lidt endnu. En kollega anbefalede mig serum med hyaluronsyre og jeg kan virkelig se en forskel!

Jeg tror ikke på plastikkirurgi eller kosmetiske indgreb og vil gerne forblive naturlig og ”ældes men ynde”. Men hvem siger det behøver at være nu? Med min hyaluronsyre serum kan jeg vente lidt endnu.