Vælg en side

Hyaluron Pen Danmark – Din Guide til Hyaluron Pen Behandling

Det er nu endnu nemmere at få flotte fyldige læber, smukke markerede kindben og en blød og glat hud. Prøv hyaluron pen Danmark.

Hvad koster Hyaluron Pen?

Hyaluron pen priser starter fra 1.000 kr. Dog kan præcise priser kun gives hvis du taler med en specialist. Bliv ringet op ved at udfylde denne formular, så får du at vide nøjagtigt hvor meget din Hyaluron Pen behandling kommer til at koste dig.

Fillers af forskellige typer bliver mere og mere populære i Danmark og verden over. Den nyeste på markedet er hyaluron pen. Selvom skønhed er subjektiv, viser flere undersøgelser at der er en bred konsensus verden over, om at store og fyldige læber er et tiltrækkende træk. Det vigtigste at minde sig selv om, når det kommer til kosmetiske behandlinger er: alt med måde! I denne artikel kan du læse mere om hyaluron pen filler, metoden og dens holdbarhed.

Hvad er en

Hyaluron Pen?

Hyaluron pen er din genvej til skønhed – uden injektion og med minimal smerte. Med en hyaluron pen kan du få samme resultat som ved behandling med for eksempel restylane eller juvederm. Men i stedet for at benytte kanyle til dette indgreb, kan hyaluron pen Danmark skabe et lignende resultat uden at penetrere huden – men i stedet ved hjælp af trykluft. Det vil sige at du kan få hyaluron pen læber næsten smertefrit! Da pennen benytter trykluft presses hyaluronsyren ned i dermis (huden) og fordeler sig og giver et mere jævnt resultat.

Hvordan virker

Hyaluron Pen?

Normalt bliver behandlinger med filler foretaget invasivt – altså med en kanyle, der penetrerer huden. Eksempelvis restylane og juvederm indføres i huden på denne måde. Hyaluron pen filler har et trykkammer, der pumpes op med et håndtag. Et enkelt tryk med håndtaget gør, at hyaluron pen Danmark er i stand til at sende filler eller serum afsted med 6,5 bars tryk og 220 meter pr. sekund. Hyaluron pennen er først og fremmest en mere smertefri og effektiv behandlingsmetode, men spreder også filleren ud i et mere jævnt lag og giver altså et mere jævnt resultat.

Hvilken

Hyaluron Pen

klinik anbefaler i?

Mange klinikker landet over tilbyder forskellige typer af fillers og de fleste tilbyder behandling med resylane og juvederm. Hyaluron pen Danmark er stadig forholdsvis ny på markedet og ikke alle klinikker har den nødvendige erfaring og den nødvendige autorisation for at udføre denne type behandling. Hos Lady Beauty kan du få behandling med hyaluron pen filler. Selvom klinikken er forholdsvis nu har Lady Beauty mere end 50 års erfaring med kosmetologiske behandlinger, og du kan trygt stole på deres erfaring og ekspertise. Der tages altid udgangspunkt i den enkeltes behov, og de går meget op i at give professionel og personlig vejledning når det kommer til behandlinger.

De typiske behandlinger der udføres med hyaluron pen er nasiobal folder (smilerynker), marionetlinjen (fra mundvigen og ned til hagen), læbeforbedring, volumen til kinder og til hagen. Book en konsultation og tal med et ekspert på området om, hvad der skal til for at realisere netop din drøm.  

Klinikkens personale, der kan tilbyde behandling både på dansk, engelsk, albansk og russisk, bliver jævnligt opdateret i viden om produkter og behandlinger ved at deltage i forskellige kurser.

Hvilken Hyaluron Pen bivirkninger er der? 

Selvom indgrebet ikke foregår med kanyle, er det stadig muligt at opleve blå mærker, ømhed og rødmen efter behandling – eksempelvis hyaluron pen læber. Derudover anbefales det at man rådfører sig med sin læge inden man får udført filler med hyaluron pen, hvis man er i behandling med blodfortyndende medicin.

.

hyaluron pen

Hvor længe holder

en Hyaluron Pen behandling?

Som med restylane og juvederm behandlinger skal man huske på at hyaluronsyren er et naturligt stof, der med tiden absorberes af kroppen. Hyaluron pen er også en ikke-permanent filler, hvilket betyder at effekt med tiden vil aftage. Det er svært at give et præcist svar på hvor længe en behandling holder, da det er meget individuelt fra person til person hvordan og hvor hurtigt vores krop absorberer stoffet. Det fleste klinikker anbefaler at man får behandling hvor 4.-6. måned, hvis man ønsker et permanent resultat. Der er ikke forskel på holdbarheden om man får lavet filler med hyaluron pen eller om man får det injiceret med kanyle – som med restylane.

Det er meget forskelligt hvor stor en effekt man ønsker, eksempelvis i forbindelse med læbeforstørrelse. I de fleste tilfælde kan 0,5-1 ml give et flot og fyldigt, men naturligt resultat i læberne. Hvis man ønsker mere kan man efter 1-2 uger få tilføjet 1 ml mere for mere fylde.

Hvad skal jeg holde øje med når jeg vælge klinik?

Ligesom med andre kosmetiske indgreb, bør man undersøge på forhånd om klinikken, man har tænkt sig at benytte, og klinikkens personale, har de nødvendige tilladelser og certificeringer for at udføre netop denne type behandlinger.

Derudover er det relevant at holde øje med priserne for behandling med hyaluron pen. Priserne starter typisk på omkring 1500-2000 kroner for 0,5 ml.

Gør det ondt?

Behandlingen med Hyaluron pen er stort set smertefri hvilket betyder at de fleste klinikken udfører behandlingen uden brug af lidocain (lokalbedøvelse).

hyaluron pen filler