Vælg en side

Botox Læber priser og Din Guide til Botox i Læberne

Har alderen sat sine spor, og siger fødselsattesten måske et andet tal end hvad du selv føler? Er du træt af at se dig selv i spejlet og føle at en fremmed kigger tilbage? Eller går du og overvejer botox læber for større og mere fyldige læber?

Hvad koster botox i læberne?

Botox priser for læber starter fra 500 kr. Dog kan præcise priser kun gives hvis du taler med en specialist. Bliv ringet op ved at udfylde denne formular, så får du at vide nøjagtigt hvor meget din botox kommer til at koste dig.

Kosmetiske behandlinger som for eksempel botox stormer frem verden over – også i Danmark. I denne oversigt kan du finde information om botox behandlinger, botox læber, botox læber pris og botox læber holdbarhed

Hvad er Botox?

Botox har siden 1960’erne været anvendt på sygehuse til medicinske behandlinger, og anvendes i dag mod en række forskellige sygdomme. Siden 1990’erne har botox været brugt til kosmetiske behandlinger og denne type behandlinger bliver mere og mere normale.

Afhængig af hvad der er dit ønske, kan de fleste behandlinger også foretages enten med restylane eller juvederm, der består af det naturlige stof, hyaluronsyre, som kroppen med tiden absorberer. Tal med din behandlinger om hvad der er den rigtige beslutning for dig.

Hvor behandling med restylane foregår med det naturlige stof, hyaluronsyre, er botox en mikro-dosis af nervegift, der går ind og blokerer for nervesignalerne. Restylane bruges som et fyldstof til at fylde ud i de små og dybe furer i ansigtet. Botox lammer muskulaturen og forhindrer den i at trække sig sammen, da signalstoffet mellem muskel og nerve ikke frigives. Udover at dette udglatter huden, forebygger den også at der kommer flere linjer – når muskulaturen ikke kan trække sig sammen, kan der heller ikke opstå nye rynker.

Hvordan foregår en botox behandling?

En behandling af botox i læberne, eller hvilket som helst andet sted, foregår med kanyle hvor stoffet bliver injiceret ind i huden. Modsat behandling med restylane, hvor hyaluronsyren kan ”bevæge sig” og vandre, er botox en meget sikker metode, hvor stoffet bliver præcis hvor det bliver sprøjtet ind. Det er en hurtig proces og en effektiv behandling, og de færreste oplever smerte i forbindelse med botox lips eller botox behandling generelt.

Hvilken Botox klinik anbefaler i?

CeriX er en af landets førende klinikker når det kommer til kosmetiske behandlinger og udfører både behandlinger med restylane og juvederm, men også med botox. Det dygtige, erfarne og professionelle personale hos CeriX er uddannet på masterniveau når det kommer til behandlinger blandt andet med botox, og har ud over den faglige erfaring også mange års praktisk erfaring.

De fleste har et billede af ”botox lips gone wrong” og forbinder botox i læberne med et unaturligt udseende – noget der har taget overhånd. Men hos CeriX er deres fornemmeste opgave at give dig et naturligt og smukt look.

CeriX følger Sundhedsstyrelsens regler, der dikterer at du altid, inden en behandling med botox, skal ind til en forkonsultation. Hos CeriX er denne gratis, og nogle uger efter din behandling vil der være en opfølgende kontrol, for at sikre at du får det ønskede resultat.

CeriX har klinikker i København, Odense og Aalborg.

Hvilken Botox bivirkninger er der? 

I den første tid lige efter behandling med botox, vil der være små hævelser, som forsvinder af sig selv inden for den første halve time. Det er meget sjældent, men der kan forekomme blå mærker og rødmen i det injicerede område. Enkelte oplever hovedpine de første dage efter behandlingen. Det anbefales at gravide, personer der ammer eller lider af nerve-/muskelsygdomme IKKE benytter denne form for behandling.

.

botox læber

Hvor længe holder Botox læber?

Den fulde effekt af en botox behandling er som regel synlig efter et par dage. Hvis man ikke har opnået den fulde, ønskede effekt, kan man få lavet en ”touch-up” behandling efter et par uger. Behandlinger med botox filler holder gennemsnitligt i 6 måneder. Hvis man ønsker en permanent effekt med botox i læberne, anbefales det at man får foretaget behandlinger 2-3 gange årligt. Holdbarheden af botox øges som regel en smule efter flere behandlinger.

Hvad skal jeg holde øje med når jeg vælge klinik?

Hvis du beslutter dig for at få foretaget en behandling med botox filler, skal du lave din research grundigt, da der er mange klinikker der tilbyder denne ydelse, men ikke nødvendigvis alle der er lige gode, eller har de rigtige tilladelser. Desuden spiller botox læber pris også en rolle i ens valg, men det er vigtigt at huske på at pris og kvalitet ofte hænger sammen.

Det er rigtig vigtigt at man finder en klinik, der er registreret til at arbejde med botox. En læge eller en speciallæge i plastikkirurgi har ikke nødvendig autorisation til at udføre behandlinger med botox. Derudover er det en god ide at se billeder af tidligere patienter og høre om andres erfaringer med samme klinik.  

Botox læber priser?

Botox læber pris og priser for botox generelt afhænger selvfølgelig af omfanget, man ønsker behandlet. Hos CeriX koster et ”løbeløft” 500 kr., og hvis du ønsker at få fjernet bekymringsrynkerne koster det 2000 kr.

Gør det ondt at få botox i læberne?

De fleste der får botox i læberne sammenligner det med at blive svirpet med et elastik. Det gør ikke ondt, men eftersom det injiceres med en kanyle vil man naturligvis mærke et stik, der kan føles ubehageligt og efterfølgende svier det en anelse.

Alternativer til Botox er Juvederm og Restalyne

 

botox i læberne